FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 26. studenoga

ZAGREB, 26. studenog 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 26. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Europski povjerenik za proširenje Štefan Fuele u posjetu Zagrebu gdje će s najvišim hrvatskim dužnosnicima razgovarati o završetku hrvatskih priprema za punopravno članstvo u Europskoj uniji. Fuele će se sastati s predsjednikom Ivom Josipovićem, predsjednikom Sabora Josipom Lekom, premijerom Zoranom Milanovićem, potpredsjednicom vlade i ministricom vanjskih i europskih poslova Vesnom Pusić i potpredsjednikom vlade za unutarnju, vanjsku i europsku politiku Nevenom Mimicom. Na Forumu civilnog društva na zapadnom Balkanu sudjelovat će i otvoriti ga zajedno s ministricom Pusić, a iz Zagreba će otputovati u Sarajevo.

- Predsjednik Republike prima Štefana Fuela u 8.30 u Uredu Predsjednika, Pantovčak 241; Predstavnici medija trebaju doći u Ured Predsjednika do 08.10 sati.

- Otvaranje 4. Foruma civilnog društva zapadnog Balkana u 9.30, Hotel International, Miramarska 24

- Premijer Zoran Milanović prima povjerenika Fuela u 15 sati u Banskim dvorima, Markov trg 1; snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka nakon kojeg će biti objavljeno priopćenje

- Sastanak s predsjednikom Hrvatskog sabora Josipom Lekom u 13.30, dvorana Ante Starčevića, a izjave za medije u 14.20, Plavi salon Hrvatskog sabora, Markov trg 6.

ZAGREB - Bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader u ponedjeljak će, nakon gotovo godinu dana slobode, na suđenje pred zagrebačkim Županijskim sudom ponovno biti doveden iz zatvora u Remetincu gdje je odveden u utorak nakon presude u slučajevima Hypo i Ina - MOL. Suđenje u slučaju Fimi media nastavit će se ispitivanjem novih svjedoka (9,30 sati, Županijski sud, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu Preporod održat će konferenciju za novinare na temu "Štrajk - odgovor na smanjenje plaća nastavnicima", odnosno o položaju prosvjete nakon donošenja Državnog proračuna za iduću godinu, nepopustljivom stavu Vlade u kolektivnim pregovorima te štrajku kao legitimnom odgovoru "Preporoda" na smanjenje plaća (10,30 sati, sjedište Sindikata, Petrinjska 59a/I).

ZAGREB - Predstavljanje projekta "21 put prema uspjehu", putem kojega se na temelju iskustva 21 žene s uspješnim karijerama mladima prenose ključne poruke i ideje o tome koje mogućnosti mogu imati, pronaći ili sami stvoriti u Hrvatskoj. Projekt se sastoji od sedam panel-diskusija na kojima će gošće biti po tri uspješne žene iz različitih segmenata, od gospodarstva i politike do kulture i civilnog društva (17 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙