FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 24. studenoga

ZAGREB, 24. studenog 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 24. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će izaslanstvo europskih grkokatoličkih biskupa (9 sati, Ured Predsjednika RH, Pantovčak 241). Tradicionalni godišnji susret grkokatoličkih biskupa iz čitave Europe ove godine se održava u Zagrebu, u povodu završetka jubilarne godine u kojoj se slavila četiristota obljetnica uspostave crkvenog zajedništva sa Svetom Stolicom i osnivanja Marčanske biskupije, čija je nasljednica Križevačka biskupija.

PEČUH - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović u subotu će u mađarskom Pečuhu posjetiti predstavnike hrvatske zajednice na manifestaciji Dani Hrvata te se sastati s mađarskim predsjednikom Janosom Aderom.

ZAGREB - Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske održat će svečanu akademiju u povodu 70. obljetnice Prvog korpusa Narodnooslobodilačke vojske. Na svečanoj akademiji sudjelovat će predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko (11 sati, Dom Hrvatske vojske, Stančićeva 4). Pola sata ranije na istom mjestu otvorit će se izložba ratnih plakata NOB-a.

ZADAR - U povodu Dana grada Zadra i blagdana svetoga Krševana održat će se svečana sjednica Gradskoga vijeća (u zadarskom Hrvatskom narodnom kazalištu u 11,30 sati). Nazočan će biti i general Ante Gotovina kojem će biti uručena Povelja počasnog građanina Grada Zadar iz 2001., te Nagrada Grada Zadra iz 2011. Grad Zadar se priprema za javni doček generala Ante Gotovine. Gotovina bi se građanima s pozornice ispred crkve svete Marije na Forumu trebao obratiti oko 14 sati.

ZAGREB - Finalni susret Hrvatskoga kupa za vaterpoliste (16.30 sati, bazen Mladosti).

RIJEKA - Utakmica 17. kola Prve HNL, Rijeka - Inter (19 sati).

ZAGREB - Tradicionalna, dvadeseta dodjela Nagrada hrvatskog glumišta, koja se svake godine dodjeljuje najboljim ostvarenjima iz područja dramske, operne, baletne, radijske i televizijske umjetnosti, održat će se u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu (21 sat).

Dežurni na desku FaH-a:

Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙