FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najavljeni 13. Microsoftovi WinDaysi 2013

ZAGREB, 22. studenog 2012. (Hina) - Jedna od najvećih poslovno-tehnoloških konferencija u Hrvatskoj, 13. Microsoftovi WinDaysi održat će se od 22. do 26. travnja iduće godine u Umagu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare tvrtke Microsoft Hrvatska.

Konferencija će, kao i prethodnih godina, okupiti vodeće IT stručnjake i gospodarstvenika te predstavnike javne uprave i medija iz Hrvatske i regije.

Sa željom da konferencija bude što posjećenija i uspješnija, WinDaysi su najavljeni nešto ranije nego zadnjih godina, a direktor Microsofta Hrvatska Ivan Vidaković smatra i da vrijeme u kojem živimo traži kvalitetnu pripremu takve konferencije.

Ističe i da se cijeli svijet, pa i Hrvatska trenutno nalazi u zanimljivom tehnološkom razdoblju koje obilježavaju nove platforme, primjerice novi Microsoftov Windows 8, ali i stalni porast vrsta i prodanih količina različitih uređaja, posebno onih koji se mogu povezati na internet.

To je velika prilika za razvojne inženjere, ali i za krajnje korisnike i potrošače kojima se omogućuje veliki izbor rješenja i tehnoloških alata, smatra Vidaković.

Slogan 13. WinDaysa je "Tehnologija. Poslovanje. Potakni uspjeh.", a naglasak poslovnog dijela konferencije bit će na potrebi podizanja konkurentnosti radne snage, stvaranja novih radnih mjesta i ubrzanog rasta hrvatskog gospodarstva putem primjene novih tehnologija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙