FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanski veleposlanik David Slinn u Vukovarsko-srijemskoj županiji

VUKOVAR, 12. studenog 2012. (Hina) - U nastupnom posjetu u Vukovarsko-srijemskoj županiji boravi britanski veleposlanik u Hrvatskoj David Slinn kojega su u Vukovaru, u odvojenim posjetima, primili vukovarski gradonačelnik Željko Sabo i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić.

Nakon razgovora sa županom Galićem, veleposlanik Slinn kazao je kako je s čelnicima grada Vukovara i županije razgovarao o projektima razvoja i načinima pomoći Ujedinjenog Kraljevstva na putu pristupanja Hrvatske Europskoj uniji (EU).

"Ujedinjeno Kraljevstvo spremno je Republici Hrvatskoj prenijeti vlastita znanja i iskustva u korištenju strukturnih i kohezijskog fonda EU koji će Hrvatskoj biti na raspolaganju nakon 1. srpnja 2013. godine", kazao je Slinn dodajući kako Ujedinjeno Kraljevstvo želi Hrvatsku vidjeti kao uspješnu članicu EU.

Nakon razgovora u Gradu i Županiji, britanski veleposlanik položio je vijenac na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, a bit će nazočan i na otvorenju izložbe "Snaga paraolimpizma" fotoreportera Hrvatske izvještajne novinske agencije (Hina) Damira Senčara koja će u 13,30 sati biti otvorena u Galeriji Oranžerija Dvorca Eltz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙