FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlahušić osigurava jeftine avionske karte za Dubrovčane

DUBROVNIK, 10. studenog 2012. (Hina) - Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić izvijestio je danas novinare o jučerašnjem sastanku s čelnicima zrakoplovne tvrtke Croatia Airlines i s tim u vezi o jeftinijim kartama za Dubrovčane.

"Kada je riječ o kartama za Dubrovčane grad Dubrovnik će iz svog proračuna izdvojit tri milijuna kuna, a Croatia Airlines će osigurati 40 tisuća povratnih karata u idućoj godini, odnosno 120 dnevno i to po cijeni koja u jednom smjeru neće prelaziti cijenu 220 kuna", kazao je Vlahušić. Radi se o šest povlaštenih karata godišnje po osobi.

Vlahušić je kazao kako se osim o kartama za Dubrovčane razgovaralo i o posebnoj ponudi za ostale hrvatske građane.

Govorili smo o vikend kartama za dvije osobe koje bi se odnosile na razdoblje od petka do nedjelje od 28. listopada do 1. travnja, a stajale bi ukupno 800 kuna.

Time bi se turistička sezona produžila tijekom zime. Na taj način, naglasio je Vlahušić, mnogi hrvatski građani mogli bi provesti vikend u Dubrovniku, a po istim cijenama i Dubrovčani bi mogli koristiti takve vikend karte Croatie Airlinesa kako bi vikend proveli u Zagrebu. Kako je rakao gradonačelnik, Grad je za to spreman izdvojiti milijun kuna godišnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙