FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za četvrtak, 8. studenoga

ZAGREB, 8. studenog 2012. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

------------

ZAGREB - Vlada je na današnjoj sjednici usvojila prijedlog zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom, koji bi od 1. siječnja iduće godine trebao omogućiti Ministarstvu financija efikasan nadzor nad ostvarenim prometom gotovinom i suzbijanje sive ekonomije, pogotovo u ugostiteljstvu i turizmu kojima se od Nove godine smanjuje stopa PDV-a na 10 posto (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Dajte molim vas više prestanite s ovim, prestanite ako Boga znate, poručio je danas premijer Zoran Milanović HDZ-u, prozvavši tu stranku da svojim prijedlogom rezolucije o načelima prometnog povezivanja Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja potpaljivati strasti i širiti strah u javnosti (prilog do 16 sati).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko primio je u radni posjet izvjestitelja Europskog parlamenta za Hrvatsku Libora Roučeka i informirao ga o aktivnostima koje Hrvatska poduzima kako bi na vrijeme ispunila preostale obveze iz pregovora o pristupanju Europskoj uniji, priopćeno je danas iz Ureda predsjednika Sabora (prilog do 16,30 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙