FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Noćas u Kninu poginuo 27-godišnji vozač

ŠIBENIK, 7. studenog 2012. (Hina) - U prometnoj nesreći koja se noćas u 1,10 sati dogodila u Kninu u Resičinoj ulici smrtno je stradao 27-godišnji vozač osobnog automobila iz Promine, dok je maloljetnik s područja Knina, kao putnik u tom vozilu, lakše ozlijeđen pa je zadržan na liječenju u općoj bolnici Knin, izvijestila je danas Policijska uprava šibensko-kninska.

Očevid na mjestu prometne nesreće obavio je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, sudski vještak za promet, uz policijske službenike.

Do prometne nesreće, kako je utvrđeno očevidom, došlo je kada je 27-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom VW Golf, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se Zlatovićevom ulicom dolaskom do raskrižja s Resičinom ulicom uletio u iskopanu rupu po cijeloj širini kolnika.

Prednjim lijevim dijelom vozila naletio je na zemljani kraj iskopane rupe, nakon čega je vozilom upao u rupu, koja nije bila obilježena prometnom signalizacijom, koja bi ukazivala na izvođenje radova u toj ulici.

Po nalogu zamjenika Županijskog državnog odvjetnika tijelo preminulog vozača prevezeno je u Opću bolnicu Knin radi obdukcije.

Policija navodi kako radi utvrđivanja dodatnih okolnosti prometne nesreće slijede daljnja postupanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙