FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dinamo otputovao u Pariz

ZAGREB, 5. studenog 2012. (Hina) - Hrvatski nogometni prvak Dinamo danas je otputovao u Pariz gdje 'modre' u utorak očekuje ogled 4. kola Lige prvaka protiv Paris Saint Germaina na Parku Prinčeva.

Glavno pitanje uoči puta bilo je zdravstveno stanje Sammira koji dva dana nije trenirao zbog bolova u tetivama.

"Sammir je bolje, međutim nakon treninga u Parizu odlučit ću hoće li nastupiti. U Pariz ne idemo na izlet, nego pokušati nešto napraviti," poručio je trener 'modrih' Ante Čačić.

Dinamo nakon tri kola drži začelje ljestvice skupine sa tri poraza i gol razlikom 0:6. Još jedino francuski Lille nema niti jedan bod, no barem je postigao jedan gol uz šest primljenih. Prošlog tjedna PSG je na Maksimiru rutinski slavio 2:0.

"Što očekivati u Parizu? Borbu. Jedino borbom možemo nešto izvući. Borit ćemo se, dati sve od sebe i negdje će nam se vratiti. Nadam se da ćemo se i mi prestati školovati i da ćemo napraviti dobar rezultat," kazao je kapetan Dinama Ivan Kelava.

Branič Domagoj Vida odigrao je protiv Istre odlično postigavši dva gola, no u Parizu će biti daleko teže. "Ja sam uvijek optimist pa tako i uoči ove utakmice. Sigurno se radi o kvalitetnoj ekipi s klasnim igračima, a mislim da bi nas mogli podcijeniti nakon 2:0 na Maksimiru pa možda tu bude naša prilika. Mi ćemo se braniti i čekati neku svoju priliku, a nada uvijek postoji."

Za Vidu je prva zvijezda PSG-a Zlatan Ibrahimović bolji igrač od Cristiana Ronalda, a ispred svih je Leo Messi.

"Ibrahimović je definitivno najbolji igrač protiv kojega sam ikada igrao. Zlatan je stvarno klasa, jak je, odličan tehničar i sve zna s loptom. Za mene je najbolji igrač svijeta Leo Messi protiv kojega nisam igrao, a iza njega je Zlatan Ibrahimović pa onda Cristiano Ronaldo," poručio je Vida.

Dinamov trener Ante Čačić u Pariz je poveo 18 igrača, a to su: Ivan Kelava, Romeo Mitrović, Domagoj Vida, Ante Puljić, Josip Šimunić, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Arijan Ademi, Marcelo Brozović, Adrian Calello, Mateo Kovačić, Luis Ibanez, Sammir, Mehmed Alispahić, Alen Halilović, Fatos Beqiraj, Duje Čop i Ante Rukavina. Za 16-godišnjeg Halilović ogled protiv PSG-a bio je debi u Ligi prvaka, a sada je pred nim i prvo europsko gostovanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙