FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T. Pantoš pobjednica natjecanja za mlade dizajnere

OSIJEK, 4. studenog 2012. (Hina) - Tatjana Pantoš pobjednica je 12. hrvatskoga natjecanja za mlade dizajnere – Portanova Fashion Incubatora, koji se pod tematskim nazivom „Fashion Polarities“ održao u Trgovačkom centru Portanova u Osijeku, priopćila je danas Udruga Modni kreator iz Osijeka..

Navodi se kako je titulu dizajnera sezone, nagradu od 10.000 kuna i nastup na Cro-a-Porteru 25-godišnja diplomirana dizajnerica iz Poreča Tatjana Pantoš osvojila kolekcijom inspiriranom ženskim tijelom. Za isticanje siluete koristila je sjajnu umjetnu kožu čiju ženstvenost pojačava mekoća krzna, a linije tijela su dodatno naglašene crnim vrpcama raznih oblika, ističe udruga.

Uz Tatjanu Pantoš za pobjedu na domaćem natjecanju za neafirmirane modne umjetnike nadmetale su se još četiri dizajnerice - Andrea Anić, Tina Spahija, Valinea Vinger i Katarina Mamić.

Porečanka Tatjana Pantoš ove je godine diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Ima 25 godina. Ovo joj je prva kolekcija, kao i pojavljivanje na nekom modnom natjecanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙