FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 30. listopada 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene i od Bakra do Senja zabranjen je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Zbog prolaska specijalnog prijevoza kroz tunel Sveti Rok, na autocesti A 1, promet je do daljnjega obustavljen.

Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu, na cestama u Lici: D42 Saborsko-Selište,

D218 Bruvno-Dobroselo-Mazin i ŽC 5203 Otrić-Srb, te u Gorskom kotaru na ŽC5191 Sopač-Mrkopalj-Tuk, kao i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Čabra.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će u srijedu (31. listopada) od 15 do 23 sata, te u četvrtak (1. studenoga) od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Na graničnom prijalazu Macelj pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Macelj.

Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano. U kopnenom području ujutro mjestimice magla ili niski oblak, poslijepodne umjerena naoblaka. Potkraj dana se porast naoblake očekuje u Istri i na riječkom području. Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab, na Jadranu ujutro i dio prijepodneva uz obalu umjerena i jaka bura, a na otvorenom moru srednjeg i južnog dijela umjeren sjeverac i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 4 i 9, na Jadranu od 12 do 17 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙