FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam ruralnog turizma u Pakracu

PAKRAC, 26. listopada 2012. (Hina) - Pod nazivom "Slavonski Banovac" u Pakracu je danas otvoren 4. sajam razvoja ruralnog turizma na kome sudjeluje 79 izlagača iz devet županija Slavonije, sjeverozapadne Hrvatske i Grada Zagreba.

Na dvodnevnom sajmu oni predstavljaju svoje mogućnosti u razvoju turizma, dok su gradovi Pakrac i Lipik predstavili zajednički turističko-gospodarski projekat "Stazom lipicanaca i kune", čija je gradnja započela, a financira se sredstvima fondova EU. U projektu su uspješno povezane povijesne, turističke i gospodarske vrijednosti ova dva grada na stazi dugoj 80 kilometara.

Posjetiteljima sajma predstavljen je i projekat "Lokalna akcijska grupa" kojeg će radi bržeg razvoja gospodarstva i iskorištavanja prirodnih te prometnih resursa zajednički realizirati zapadnoslavonski gradovi Novska, Lipik i Pakrac.

Sajam se održava u organizaciji grada i poduzetničkog centra Pakrac, a pod pokroviteljstvom ministarstava poljoprivrede i poduzetništva i obrta te Hrvatske gospodarske komore,

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙