FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 19. listopada

ZAGREB, 19. listopada 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 19. listopada koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Sabor će zasjedanje nastaviti raspravom o prijedlogu Zakona o probaciji, a najvažnija je novina proširenje mogućnosti da okrivljenik kaznenopravnu sankciju izdržava kroz rad za opće dobro, čime se želi rasteretiti zatvorski sustav, s obzirom na to da je trenutno u hrvatskim zatvorima nešto manje od pet tisuća osoba (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Konferencija za novinare koja će biti održana nakon Inicijalnog sastanka predsjednika parlamentarnih odbora za vanjsku politiku zemalja jugoistočne Europe (12 sati, dvorana Ivana Kukuljevića, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Povodom obilježavanja Svjetskog dana kostiju i zglobova u dječjoj dobi, u Dječjoj bolnici Srebrnjak održat će se konferencija za novinare na kojoj će govoriti ravnatelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje Siniša Varga, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje Zvonimir Šostar, ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Boro Nogalo i voditelj odjela za reumatologiju Miroslav Harjaček (11 sati, Dječja bolnica Srebrnjak, Srebrnjak 100).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatske zajednice županija održat će se tematska sjednica o ulozi lokalne samouprave u zdravstvenom sustavu, strategiji razvoja zdravstva do 2020. i osnovama ugovaranja zdravstvene zaštite 2013. do 2015., a o tim temama će novinarima izjave dati ministar Rajko Ostojić i predsjednik Hrvatske zajednice županija Božo Galić (12,30 sati Hrvatska zajednica županija, Ulica Grada Vukovara 271).

DUBROVNIK - Drugog, završnog dana godišnjeg okupljanja turističkih djelatnika na Danima hrvatskog turizma u Dubrovniku bit će predstavljen nacrt dugo očekivanog glavnog plana i strategije razvoja turizma Hrvatske, nakon čega slijedi susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade. Dani završavaju u večernjim satima dodjelom turističkih nagrada najboljim turističkim odredištima i pojedincima HTZ-ovih Plavih i Zelenih cvjetova te za Djelatnika godine, kao i nagrada HGK/HRT-a Turistički cvjetovi. Dani hrvatskog turizma održavaju se u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radio televizije (10,00 sati strategija; 12,00 sati susret s predstavnicima Vlade; 20,55 sati dodjela nagrada).

ŠIBENIK - Sutkinja Županijskog suda u Šibeniku Nives Nikolac izreći će presudu Draganu Paravinji, osumnjičenom za teško ubojstvo i pokušaj silovanja maloljetne Antonije Bilić iz Drniša te za još jedan pokušaj silovanja. (9, 30 sati, Županijski sud, Ulica Stjepana Radića 81).

ZAGREB - U susretu 2. kola skupine C košarkaške Eurolige sastaju Cedevita - Emporio Armani Milano (Dom sportova, 18.30 sati).

ZAGREB - U susretu 12. kola Prve hrvatske nogometne lige sastaju se Lokomotiva i Zagreb (stadion Maksimir, 19.00 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙