FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svjetska izložba mačaka 27. i 28. listopada u Zagrebu

ZAGREB, 18. listopada 2012. (Hina) - Svjetska izložba mačaka (World Cat Show) na kojoj će posjetitelji moći vidjeti više od tisuću mačaka svih pasmina iz 33 zemlje, od gotovo svih europskih zemalja do Argentine i Brazila, održat će se u Zagrebu 27. i 28. listopada.

Na Svjetskoj izložbi mačaka će po prvi puta u Hrvatskoj biti predstavljene vrlo rijetke i egzotične pasmine (Turska angora, Egipatski mau, Somalijska mačka, Balineška mačka, Burmila, Neve Masquerade, Kurilian bobtail te bezdlake vrste Peterbald i Don Sphynx) te dvadesetak drugih pasmina, navodi u današnjem priopćenju organizator izložbe, Savez felinoloških društava Hrvatske.

Izložbu će se održati u zagrebačkom Arena centru pod pokroviteljstvom FIFe (Federation Internationale Feline), koja broji 44 zemlje članice.

Uoči Svjetske izložbe mačaka, Savez felinoloških društava Hrvatske u subotu, 20. listopada, u Arena centru organizira i Revijalnu izložbu mačaka - uvod u Svjetsku izložbu, na kojoj će biti izloženo 70-ak mačaka iz Hrvatske i Slovenije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙