FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zidane planira položiti za trenera

PARIZ, 14. listopada 2012. (Hina/AFP) - Bivši kapetan francuske nogometne reprezentacije Zinedine Zidane će "ove godine" položiti za trenera, a "razmišlja i malo dalje u budućnost" želeći jednog dana biti francuski izbornik, piše francuski sportski dnevnik "L'Equipe".

"U Limogesu, sportskom menadžmentu mi pomažu u dosta toga, ali i u onome što ću početi: položit ću za trenera", izjavio je Zidane u intreviewu za L'Equipe.

"Položit ću prvi stupanj, drugi stupanj i sve do DEF-a, a onda kasnije i za profesionalnog trenera. Treba početi s nečim i ja ću to početi ove godine".

Na pitanje o francuskoj reprezentaciji, Zidane je odgovorio: "Razmišljam i malo dalje i čak o mogućnosti da jednog dana postanem trener. Konačno trener to je sigurno, ali trener francuske reprezentacije, zašto ne?"

"Nije trenutak da se govori o tome, jer uvijek ima netko tko je već izbornik, ali vi postavljate pitanje i ja odgovaram. Čak i ako to nije aktualno danas. Imam dosta stvari koje moram napraviti prije, a onda, vidjet ćemo".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙