FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićeni srbijanski i slovenski dileri

BEOGRAD, 24. rujna 2012. (Hina) - U zajedničkoj akciji policije Srbije i Slovenije uhitile su ukupno 11 osoba osumnjičenih za preprodaju heroina i kokaina, priopćilo je u ponedjeljak Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije.

Srbijanska policija uhitila je sedmoricu, a slovenska četvoricu osumnjičenih za trgovinu narkoticima, a u akciji su sudjelovali i policijski službenici BiH i Austrije.

U Srbiji je akcija izvedena u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu i na graničnom prijelazu Gradina, a među sedmoricom uhićenih su državljani Srbije, Crne Gore i BiH. Svi su osumnjičeni za krjumčarenje kokaina iz Dominikanske Republike i heroina iz Turske u Srbiju i Sloveniju, a zatim u Nizozemsku.

Policija je osumnjičenu grupu pratila nekoliko mjeseci, utvrđeno je da su članovi srbijanske i slovenske kriminalne skupine kupnju, transport i distribuciju kokaina i heroina dogovarali na graničnim prijelazima između Srbije i Hrvatske, te u izravnim kontaktima članova slovenske skupine na raznim lokacijama u Beogradu, priopćila je srbijanska policija.

Tijekom uhićenja i pretrage kod osumnjičenih je nađena i oduzeta oprema za mjerenje droge, nekoliko luksuznih automobila, dva pištolja i više od 15.000 dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙