FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na ZV-u zatvoreni sajmovi

ZAGREB, 23. rujna 2012. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) večeras su zatvoreni Sajam županija, Kolektivne izložbe stranih zemalja, Sajam energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije te sajam alternative, duhovnosti i zdravog života Mystic, koji su okupili 607 izlagača iz 18 zemalja, a trajali su od srijede, 19. rujna.

Sajmovi su održani na ukupnoj površini od 26 tisuća četvornih metara zatvorenog i otvorenog izložbeno-programskog prostora.

Sajam županija predstavio je gospodarski i kulturni identitet županija, uz mnoštvo štandova s jelima, pićima i rukotvorinama.

Održan je i susret župana i predstavnika vlade na kojem su razmotrene aktualne teme vezane za ruralni i regionalni razvoj Hrvatske.

Na Sajmu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, promovirana je učinkovita uporaba energije te energetska održivost sustava, tehničke i tehnološke mogućnosti domaće proizvodnje iz obnovljivih izvora, uporaba infrastrukturnih kapaciteta u svrhu povećanja energetskog potencijala itd.

U skopu tog sajma održana je konferencija o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije.

Na Kolektivnoj izložbi stranih zemalja predstavili su se Ukrajina, Poljska, Indonezija i BiH.

Glavna tematska područja sajma Mystic bila su nekonvencionalna medicina, zdrava hrana, prirodni stil života te granična područja znanosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙