FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 24. rujna

ZAGREB, 23. rujna 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 24. rujna.

SPLIT - Predstavnici Lučke uprave Split i izvođača radova, potpisat će ugovor o izvođenju radova na dogradnji veza 26 i 27 u Gradskoj luci Split što će omogućiti prihvat brodova u domaćem prometu te mogući alternativni prihvat trajekata i katamarana u međunarodnom prometu. Projekt je vrijedan 32,4 milijuna kuna, a Lučka uprava Split financira ga vlastitim sredstvima. Planirani rok izgradnje je devet mjeseci. Nakon potpisivanja ugovora planirane su izjave za medije (11 sati, zgrada Lučke uprave Split, Gat svetog Duje 1).

ZAGREB - Delegacija Europske unije u Hrvatskoj otvorit će projekt "EURES usluge prema poslodavcima" kojemu je cilj promocija mobilnosti i zapošljavanja na europskoj razini, a svrha potpora Hrvatskom zavodu za zapošljavanje (HZZ) u razvoju kvalitetnih usluga za poslodavce. Twinning partner HZZ-u u realizaciji projekta je Švedski zavod za zapošljavanje, a vrijednost mu je 200 tisuća eura. Provedba je predviđena do sredine veljače 2013. godine (11 sati, Informacijski centar Europske unije, Trg žrtava fašizma 6).

ZAGREB - Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizira konferenciju u povodu završetka projekta tehničke pomoći u sklopu EU-ova fonda IPA, pod nazivom "Potpora učinkovitoj provedbi sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu". Prije početka konferencije, korisnici bespovratnih sredstava predstavit će svoja 24 projekta (12 sati, Muzej Mimara, Rooseveltov trg 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙