FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 20. rujna 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Za sva vozila zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica, zbog bure. Obilazak je preko Udbine i Gračaca (D522-D1-D27). Samo za osobna vozila otvorene su:

autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar (D3), državna cesta D54 Maslenica – Zaton Obrovački. Na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Svete Marije zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). U većem dijelu zemlje kolnici su mokri ili vlažni, te skliski. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Na autocesti A1 do 20 sati kroz tunel Brinje vozit će se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno uz ograničenje brzine od 60 km/h, a na dionici Sveti Rok-Maslenica od 228. do 237. km, zbog radova na portalima tunela Bristovac, Ledenik i Čelinka, te usjeka Baričević, vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu je trajektna linija Stinica-Mišnjak za otok Rab i Prizna-Žigljen (otok Pag). Ostali trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Očekuje se djelomično razvedravanje, uglavnom će u Slavonijii i Dalmaciji ujutro i dio prijepodneva prevladavati oblačno povremeno s kišom, u Dalmaciji i grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu slaba i umjerena, pa i jaka bura s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti između 13 i 18, na Jadranu 18 i 23 °C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙