FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Dionice A1 i A6 samo za osobna vozila

ZAGREB, 20. rujna 2012. (Hina) - Dionice autoceste A1 Zagreb-Split između čvorova Gornja Ploča i Maslenica, te autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, otvorene su za promet samo za osobna vozila, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK).

Obilazak za ostala vozila na autocesti A1 je preko Udbine i Gračaca (D522-D1-D27), a na autocesti A6 starom cestom kroz Gorski kotar (D3).

Na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali od Senja do Karlobaga (D8) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na dionicama Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja, te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Na Riječkoj obilaznici zatvorena je dionica Orehovica-Škurinje u smjeru Istre, zbog veće količine vode na kolniku u tunelu Škurinje 1.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila, priopćio je HAK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙