FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Međunarodni investicijski forum u Dubrovniku 26. rujna

DUBROVNIK, 18. rujna 2012. (Hina) - U Dubrovniku će se 26. rujna pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića održati Međunarodni investicijski forum.

Tim povodom danas je konferenciju za novinare održao župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić sa suradnicima ističući kao glavni cilj foruma poboljšanje investicijske klime i realizaciju projekata na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Kazao je kako su na forum pozvani i ministri Radimir Čačić, Branko Grčić, Gordan Maras i Veljko Ostojić te kako forum obrađuje četiri područja - geostrateški i investicijski potencijal Dubrovačko-neretvanske županije unutar jugoistočne Europe, potom turizam kao stratešku granu za budući rast, poslovne zone, poljoprivredu i marikulturu te infrastrukturu i strukturne fondove.

Na forum su pozvani i investitori koji su imali primjedbe da im se ne dopuštaju investicije u najjužnijoj hrvatskoj županiji poput Razvoj golfa i projekta Vicenco Blagajića i projekta Hrvatski san.

"Želimo predstaviti investitorima potencijale i pomoći im da riješe probleme s kojima se susreću kako više ne bi dolazilo do slučajeva kao što je projekt golf parka na Srđu", istaknuto je na konferenciji za novinare.

(Hina) xddub yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙