FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U riječkom Art-kinu ciklusi češkog, korejskog i talijanskog filma

RIJEKA, 17. rujna 2012. (Hina) - U programu Art-kina Croatia u Rijeci ove jeseni su ciklusi suvremenog češkog, korejskog i talijanskog filma, ciklus njemačkog vesterna te premijere nekoliko filmova, najavilo je ovo riječko kino.

U rujnu će se prikazivati drama Stevea McQueena "Sram" s Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi, zatim francuska drama "Naš osobni rat" i talijanski film "Samoća primarnih brojeva".

Na kraju rujna, 28. i 29. rujna, Art-kino Croatia se i ove godine uključuje u održavanje Manhattan Short Film Festivala. Festival se održava u 250 gradova istovremeno, a publika ima prilike odgledati 10 kratkometražnih filmova te svojim glasovima odabire najbolje.

Tijekom listopada bit će Tjedan suvremenog češkog filma u kojem će se u četiri dana prikazati šest filmova.

Ciklus suvremenog korejskog filma donosi akcijski film "Grubi rez", kriminalistički "Do posljednjeg daha", dokumentarac "Stari prijatelj", fantastičnu dramu "Moja majka sirena", romantični film "Moj dragi neprijatelj" i dramu "Samaritanka".

U Ciklusu njemačkog vesterna će se prikazati sedam filmova, među kojima i tri filma o Winnetouu, snimana u našim krajevima.

Smotra suvremenog talijanskog filma održat će se zadnjih tjedana studenoga.

Ove jeseni i zime u kinu će se održati premijere novih filmova riječkih autora Zorana Kreme, Deana Lalića i Bernardina Modrića.

Sezona počinje 20. rujna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙