FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog bure za sva vozila zatvorene dionice autocesta A1 i A6

ZAGREB, 13. rujna 2012. (Hina) - Zbog bure su za sva vozila zatvorene dionice autocesta A1 između čvorova Gornja Ploča i Posedarje i A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 23,10 sati.

Samo za osobna vozila otvorene su Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene (D8), državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali od Bakra do Senja (D8) zabranjen je promet autobusima na kat, vozilima s kamp prikolicama, motociklima, dostavnim vozilima i vozilima s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), a na Krčkom mostu dodatno i za kamione s ceradom do šest tona.

U većem dijelu zemlje kolnici su mokri i skliski, a odroni zemlje i kamenja mogući su posebice na cestama u gorju, duž Jadranske (D8) i Ličke magistrale (D1).

Do 5 sati ujutro zbog radova zatvoren je južni trak Riječke obilaznice između čvorova Rujevica i Orehovica u smjeru Zagreba. Obilazak je kroz grad Rijeku.

Na graničnim prijelazima pojačan je ulazak osobnih vozila na GP Kaštel.

U trajektnom prometu u prekidu su trajektne linije prema otoku Pagu, Prizna-Žigljen i prema Rabu, Mišnjak-Stinica, a u prekidu su i sve katamaranske linije na riječkom području.

Ostali trajekti i katamarani zasada plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙