FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: u Ministarstvu gospodarstva u 13 sati sastanak Čačića s predstavnicima Plinacroa i Gaz-Systema

ZAGREB, 13. rujna 2012. (Hina) - Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić sastat će se danas u 13 sati u Ministarstvu gospodarstva s predstavnicima hrvatske tvrtke Plinacro i poljske tvrtke Gaz-System, izvijestili su iz Ministarstva iz kojeg najavljuju da će sudionici nakon sastanka dati izjave za novinare.

Predsjednici uprava tvrtke Plinacro Mladen Antunović i tvrtke Gaz System Jan Chadam potpisat će Deklaraciju o namjeri suradnje kojom će nacionalni operatori plinskog transportnog sustava Hrvatske i Poljske iskazati svoju namjeru suradnje na uspostavi plinsko-transportnog koridora sjever-jug, odnosno na razvoju plinsko-transportnog sustava u smjeru Baltik-Jadran, a kojim će se povezati dva buduća LNG-terminala - poljski koji je već u fazi izgradnje te budući hrvatski LNG-terminal na otoku Krku, ističu iz Ministarstva gospodarstva.

Sastanak će se održati u 13,00 sati, a iz Ministarstva najavljuju da će se moći snimiti početak sastanka te izjave nakon sastanka (13,00 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙