FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na dobrotvornom festivalu Guns N' Roses, Jack White, Flaming Lips...

ZAGREB, 9. rujna 2012. (Hina) - Na ovogodišnjem dobrotvornom festivalu Bridge School Benefit u SAD-u nastupit će Neil Young & Crazy Horse, Jack White, Guns N 'Roses, The Flaming Lips, Sarah McLachlan, Foster The People, Lucinda Williams, Steve Martin i Steep Canyon Ranger Band, k.d. lang i Siss Boom Bang te Gary Clark Jr., izvijestio je časopis The Rolling Stone.

Kao i svake godine, izvođači će se predstaviti publici s potpuno akustičnim nastupima.

Prvi puta na festivalu će, od većih zvijezda, nastupiti Guns N 'Roses, Jack White i The Flaming Lips i to će biti jedinstvena prilika za obožavatelje da ih vide u izdanju "isključenom iz struje". Debitanti su i Foster The People, Steve Martin, k.d. lang i Gary Clark Jr.

Svrha festivala Bridge School Benefit je skupiti novac za djecu s teškim fizičkim oštećenjima, a održava se gotovo svake godine od 1986.

Organiziraju ga Neil Young i njegova supruga Pegi Young i u pravilu ima ponajbolju listu izvođača u festivalskoj sezoni.

Prethodnih godina festival je ponudio jedinstvene "ogoljene" nastupe zvijezda kao što su David Bowie, Bruce Springsteen, Paul McCartney, The Who, Pearl Jam, Simon and Garfunkel, Bob Dylan i mnogi drugi.

The Bridge School Benefit održat će se 20. i 21. listopada u Shoreline Amphitheatreu u kalifornijskom gradu Mountain View.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙