FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: Grebenić deseti

LONDON, 8. rujna 2012. (Hina) - Hrvatski plivač Matija Grebenić nije se uspio plasirati u finale utrke na 100m slobodno na Paraolimpijskim igrama u Londonu nakon što je u današnjim kvalifikacijama zauzeo 10. mjesto s rezultatom 1:30.23.

"Moglo je i bolje, međutim ovo je bila moja četvrta utrka na POI i sve više osjećam umor", kazao je 20-godišnji Zagrepčanin.

Grebeniću je to bila četvrta utrka u Londonu, a najbolji rezultat ostvario je na 200m slobodno gdje je bio sedmi. Na 50m delfin je zauzeo 18. poziciju, dok je na 50m leđno bio 15.

"Prezadovoljan sam svojim nastupom u Londonu. Četiri discipline i jedno finale bit će samo dodatni poticaj za budućnost," dodao je član plivačkog kluba Natator koji je, uz stolnotenisačicu Anđelu Mužinić, naš najmlađi paraolimpijac u Londonu.

"Lepom", kako ga zovu u reprezentaciji, bile su ovo prve paraolimpijske igre i prepun je dojmova. "Stvarno je bilo sjajno, od smještaja, hrane, transporta i objekata. Prepun sam dojmova i nakon kraćeg odmora krećem u projekt Rio", zaključio je Grebenić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙