FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hollande: učiniti sve da se pronađu počinitelji ubojstva

LONDON, 6. rujna 2012. (Hina/AFP) - Francuski predsjednik Francois Hollande u četvrtak je u Londonu poručio da će se "sve učiniti kako bi se našao krivac ili krivci" za ubojstvo obitelji, navodno britanske, u Visokoj Savoji.

"Ovaj je događaj uzdrmao Francusku i Veliku Britaniju i mi ćemo sve učiniti da pronađemo krivca ili krivce....a britanskom narodu želimo iskazati našu solidarnost", kazao je Hollande na konferenciji za novinare na margini svoje posjete francuskom izaslanstvu na Paraolimpijskim igrama.

"Ne znamo motiv tog djela ili rezultate pokrenute istrage, ali ćemo sve učiniti da pronađemo počinitelje", istaknuo je Hollande u više navrata.

U srijedu poslijepodne su u mjestu Chevaline u Visokoj Savoji, francuskim Alpama, u jednom automobilu pronađene tri osobe ubijene mecima. Tijelo četvrte osobe koja je vozila bicikl pronađeno je u blizini automobila. Pronađene su i dvije djevojčice. Jedna je teško ozlijeđena, a drugu su, neozlijeđenu, šćućurenu u automobilu nakon nekoliko sati pronašli policajci.

Hollande se večeras sastaje s britanskim premijerom Davidom Cameronom s kojim bi trebao razgovarati o stanju u eurozoni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙