FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren 20. Zagorski gospodarski zbor

KRAPINA, 6. rujna 2012. (Hina) - Ovogodišnji, 20. Zagorski gospodarski zbor okupio je stotinjak izlagača, a otvorio ga je danas potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić koji je tom prigodom istaknuo kako je važan povratak investicijskog optimizma kod hrvatskih gospodarstvenika.

"U našoj Vladi nema euforije jer mi točno znamo koji nas napori i koliko nas posla još čeka. Rezultati naše borbe bit će vidljivi idućih mjeseci", kazao je Grčić otvarajući trodnevnu gospodarsku izložbu, koja se održava u sklopu Tjedna kajkavske kulture Krapina 2012.

"Nažalost, ljudi promjene još ne osjećaju, za razliku od gospodarstvenika kojima su one jako bitne jer imaju relativno jeftin i dostupan kapital. Radimo sve u korist gospodarstvenika, čak i na uštrb širokog kruga građana", kazao je Grčić dodajući kako je važno da država što manje troši kako bi ostalo više novca gospodarstvu.

Zagorski gospodarski zbor najvažnija je gospodarska manifestacija Krapinsko-zagorske županije, održava se od 6. do 8. rujna, a na njemu svoje proizvode predstavlja stotinjak obrtnika iz Hrvatske te susjedne Slovenije.

Organizator zbora je HGK - Županijska komora Krapina, suorganizatori Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko- zagorska županija i grad Krapina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙