FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ronaldo: Nije problem u novcu

MADRID, 5. rujna 2012. (Hina/Reuters) - Najbolji nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo izjavio je da novac nije razlog njegovog nezadovoljstva, ali nije želio objasniti o čemu je točno riječ.

"Optužen sam da želim više novca, ali jednoga dana izaći će na vidjelo da to nije razlog moga nezadovoljstva. Poštujem ovaj klub i nikad se ne bih doveo u situaciju da na terenu dajem manje od onoga koliko mogu. Navijačima Reala poručujem da moja motivacija i želja za osvajanjem naslova nikad nije bila sporna", objavio je Ronaldo u utorak na društvenoj mreži Twitter.

Ronaldo je "podigao prašinu" proteklog vikenda nakon prvenstvenog susreta sa Granadom u kojem je zabio dva gola za pobjedu 3-0. Nakon utakmice izjavio je da je tužan i da čelni ljudi Reala znaju razlog.

Mediji su se odmah dali u potragu za razlogom njegove tuge, pa je objavljeno da Ronaldo traži povećanje plaće, koja je među najvećima u svijetu nogometa i iznosi 11 milijuna eura godišnje. Također, pisalo se kako Portugalac nema podršku u svlačionici, da je nesretan i da želi otići iz Reala.

Također, španjolski mediji su objavili da je engleski prvak Manchester City već poslao ponudu vrijednu 120 milijuna eura za Ronalda, a transfer bi se mogao realizirati u zimskom prijelazbom roku. Portugalčev prijelaz iz Manchester Uniteda u Real 2009. za 94 milijuna eura i dalje je rekordan transfer, a City sada nudi 26 milijuna eura više.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙