FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelovarski sajam od 7. do 9. rujna u Gudovcu

ZAGREB, 3. rujna 2012. (Hina) - Na 20. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, koji će se održati od 7. do 9. rujna u Gudovcu pokraj Bjelovara, predstavit će se više od 480 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, najavili su organizatori sajma na današnjoj konferenciji za novinare u Zagrebu.

Unatoč složenoj gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj i okruženju, broj izlagača na međunarodnom stočarskom, gospodarskom i obrtničkom sajmu približno je na istoj razini kao i prošle godine, rekao je direktor tvrtke Bjelovarski sajam Zlatko Salaj.

Vjeruje kako će iduće godine, nakon ulaska Hrvatske u EU, broj izlagača na sajmu biti još veći.

Jesenski sajam u Gudovcu u zadnjih je dvadeset godina od međužupanijske izložbe izrastao u najveću specijaliziranu priredbu te vrste u Hrvatskoj, kazao je Salaj napominjući kako je u sajamski prostor u proteklih dvadesetak godina uloženo više od 30 milijuna kuna.

Sajam se održava na 20.000 četvornih metara neto izložbenog prostora i to je jedina manifestacija u Hrvatskoj koja se održava na tako velikoj izložbenoj površini, rečeno je.

Na ovogodišnjem jesenskom stočarskom sajmu bit će izloženo nekoliko stotina grla stoke, a održat će se i aukcijska prodaja rasplodnih goveda.

Tijekom tri sajamska dana održat će se i niz predavanja, okruglih stolova i prezentacija, pa će tako biti predstavljene aktualnosti u provedbi uzgojnog programa u govedarstvu, okrugli stol o marketinškim i tržišnim projektima Hrvatske poljoprivredne agencije itd.

Županija partner ove godine je Primorsko-goranska županija koja će predstaviti svoj gospodarski, poljoprivredni i turistički segment.

Organizatori očekuju da će sajam obići više od 50 tisuća posjetitelja, a najavljuju i da bi sajam trebao otvoriti predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙