FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DUZS: u tijeku gašenje požara u mjestu Sitno Donje kod Žrnovnice

ZAGREB, 19. kolovoza 2012. (Hina) - I dalje je u tijeku gašenje požara na otvorenom prostoru u mjestu Sitno Donje kod Žrnovnice - požarom je zahvaćeno 25 hektara borove šume i trave, u gašenju sudjeluju županijske vatrogasne snage a na požarište je upućena i Državna intervencijska postrojba Split, izvijestila je popodne Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U tijeku je i gašenje požara otvorenog prostora na području Radošića, u zaseoku Uble - opožarena je trava i nisko raslinje, a u gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage s devet vatrogasaca i dva vozila, a požar je iz zraka gasio i jedan Canadair, izvijestio je DUZS. Dojavu o tom požaru zaprimio je Vatrogasni operativni centar Split.

Na požarištu kod Planog – Trogir i dalje je u tijeku sanacija požarišta. Opožareno je oko 800 hektara raslinja.

Vatrogasni koordinator u Županijskom centra 112 Šibenik zaprimio je dojavu o požaru otvorenog prostoru na području Okita u blizini Vodica. Požar gase lokalne vatrogasne snage sa 15 vatrogasaca i pet vozila, a iz zraka požar gasi i jedan Canadair. Požarom je zahvaćena trava i nisko raslinje.

Požar na otvorenom prostoru na području Bratiškovci kod Skradina je lokaliziran. Opožareno je šest hektara trave, niskog raslinja i borove šuma. U gašenju požara sudjelovale su zemaljske vatrogasne snage sa ukupno 34 vatrogasca i 12 vatrogasnih vozila. U tijeku je sanacija požarišta, navodi DUZS.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙