FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

ZAGREB, 15. kolovoza 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Hrvatski autoklub upozorava vozače da budu oprezni na prilaznim cestama svetištima Majke Božje (Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici, Majke Božje Trsatske na Trsatu, Gospe od suza u Pleternici, Gospe Sinjske u Sinju, Majke Božje od Krasna u Krasnom i Gospe od Utočišta u Aljmašu) gdje se očekuje veći broj hodočasnika pješaka. Danas, na blagdana Velike Gospe zabranjen je promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1. Na graničnim prijelazima Rupa, Plovanija i Kaštel pojačan je ulazak osobnih vozila, a na Staroj Gradiški izlazak.

ZAGREB - Pretežno sunčano i u većini krajeva vruće. U kopnenom području i na sjevernom Jadranu povremeno će biti male do umjerene naoblake. Vjetar slab, poslijepodne na Jadranu do umjeren jugozapadnjak i zapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 28 i 33 Celzijeva stupnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙