FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na A1 od Brinja do Žute Lokva vozi se jednim trakom

ZAGREB, 14. kolovoza 2012. (Hina) - Na dionici autoceste A1 između čvorova Brinje i Žuta Lokva na 119. kilometru u smjeru Splita vozi se jednim trakom, zbog prometne nesreće, izvijestio je u podne Hrvatski autoklub (HAK).

Na većini cesta promet je srednje gust, teče bez gužvi i zastoja. Tijekom dana pojačan promet očekuje se duž jadranske obale.

U poslijepodnevnim i večernjima satima HAK upozorava vozače na pojačan oprez na prilaznim cestama svetištima Majke Božje (Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici, Majke Božje Trsatske na Trsatu, Gospe od suza u Pleternici, Gospe Sinjske u Sinju, Majke Božje od Krasna u Krasnom i Gospe od Utočišta u Aljmašu) gdje se očekuje veći broj hodočasnika pješaka.

U povodu blagdana Velike Gospe bit će zabranjen promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama danas od 15 do 23 sata i sutra na blagdan, 15. kolovoza, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Zbog odrona, na cesti između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta D1 vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom.

Pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera na graničnim prijelazima Stara Gradiška gdje su čekanja oko sat vremena, Metković gdje se čeka oko 40 minuta, Pasjak, Plovanija i Rupa gdje su čekanja oko 20 minuta. Izlazak je pojačan na Bajakovu i Kaštelu.

Trajekti i katamarani plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙