FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: Ministar Jovanović čestitao vaterpolistima i rukometašima

ZAGREB, 13. kolovoza 2012. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović uputio je danas čestitku hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji povodom osvajanja zlatnog odličja na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Veliko mi je zadovoljstvo čestitati vama i vašem stručnom stožeru u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i svoje osobno na osvojenom zlatnom odličju na Olimpijskim igrama u Londonu. Ovim uspjehom potvrdili ste vašu vrijednost i vrijednost hrvatskog vaterpola te ste nakon europskih i svjetskih prvaka osvajanjem ove medalje postigli najveću moguću sportsku razinu i ostvarili hrvatski san. Ponosan sam na ovaj veliki uspjeh kojim ste na najbolji mogući način prezentirali Hrvatsku, te vam želim puno uspjeha u nastavku sportske karijere", kaže se u čestitki vaterpolistima.

Ministar Jovanović čestitao je i hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na osvajanju brončanog odličja.

"Veliko mi je zadovoljstvo čestitati vama i vašem stručnom stožeru u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i svoje osobno na osvojenom brončanom odličju na Olimpijskim igrama u Londonu. Osvajanjem ove medalje pokazali ste sportsku volju i kvalitetu hrvatskog rukometa što je i dovelo do ovakvog sportskog rezultata. Ponosan sam na ovaj veliki uspjeh kojim ste na najbolji mogući način prezentirali Hrvatsku te vam želim puno uspjeha u nastavku sportske karijere", navodi se u čestitki rukometašima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙