FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog bure na dijelu Jadranske magistrale zabranjen promet

ZAGREB, 11. kolovoza 2012. (Hina) - Dionicom Jadranske magistrale između Senja i Svete Marije Magdalene (D8) zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle odnosno prvu skupinu vozila, zbog bure, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog odrona na državnoj cesti D1, između Slunja i Plitvičkih Jezera, kod Koranskog mosta vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit danas od 4 do 14 sati i nedjelju, 12. kolovoza, od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D28 u Predavcu, D29 Marija Bistrica-Kašina, D31 Mala Buna-Velika Buna, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D39 Cista Provo-Aržano, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad i D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike).

Za teretna vozila zatvorene su ceste: Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta), Podravska magistrala (D2) od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i Marija Bistrica-Soblinec.

Naizmjence se vozi: D50 između čvora Sveti Rok i Gračaca, Jadranskom magistralom iznad Bakra, u Kleku te na dionici od Ćilipa do GP Karasovići.

Pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera na graničnom prijelazu Bajakovo, ulazak na Maclju, Bregani, Rupi i Goričanu.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙