FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 1. kolovoza

ZAGREB, 31. srpnja 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 1. kolovoza:

ZAGREB - Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje na konferenciji za novinare predstavit će zajednički pilot projekt "eListe čekanja i eNaručivanje", kojemu je cilj omogućiti da liste čekanja u svim zdravstvenim ustanovama postanu transparentne i ažurne, te da se mogu uspoređivati u različitim ustanovama, regijama i zahvatima. Projekt će predstaviti ravnatelj HZZO-a Siniša Varga i pomoćnica ravnatelja za informatičku tehnologiju Tatjana Prenđa Trupec, a otvorit će ga ministar zdravlja Rajko Ostojić (11 sati, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, Margaretska 3).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obići će sa suradnicima atletsku stazu Športskog parka Mladost na kojoj su u tijeku sanacijski radovi, koji su preduvjet za održavanje Hanžekovićevog memorijala što će se održati početkom rujna (9 sati).

ZAGREB - Svečano otvaranje završnice europskog BEST inženjerskog natjecanja (EBEC) koje će tijekom osam dana okupiti dvjestotinjak natjecatelja i organizatora iz cijele Europe, a na kraju i od početnih pet tisuća studenata izabrati najbolje mlade europske inženjere. Uoči otvorenja održat će se konferencija za novinare (17,30 sati), a svečano otvorenje u 18 sati (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4).

prijepodne - Vesna Krbot Nejašmić

poslijepodne - Mate Kovačević

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙