FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: Hrvatski novinari vjeruju u zlato Perković i četverca

LONDON, 27. srpnja 2012. (Hina) - Hrvatski novinari iz pisanih medija koji su akreditirani na Olimpijskim igrama uvjereni su da će se zlatnim odličjima okititi diskašica Sandra Perković i veslački četverarac na pariće.

Velika većina hrvatskih novinara prognozirali su zlato Perković i četvercu, a gotovo svi novinari su uvjereni da će medalju osvojiti jedriličarska posada u klasi 470 Šime Fantela i Igor Marenić. Naši novinari vjeruju da će se s odličjem iz Londona vratiti rukometaši, vaterpolisti, te u taekwondou sestre Lucija i Ana Zaninović, a ukupan broj odličja se, prema prognozama, kreće između pet i devet.

Dražen Pinević iz Sportskih novosti vrlo je optimističan gleda broja hrvatskih medalja, prognoziravši čak devet, od čega šest zlatnih - Perković, četverac na pariće, rukometaši, vaterpolisti, posada Fantela/Marenić i Lucija Zaninović. Pinević Kljaković-Gašpiću u finnu prognozira srebro, a broncu rukometašicama i Ani Zaninović. Njegov kolega Tvrtko Puljić tvrdi da će Hrvatska iz Londona odnijeti šest medalja - četverac na pariće, vaterpolisti i Perković su zlatni, Fantela/Marenić srebrni, a rukometaši i Lucija Zaninović brončani.

Dražen Brajdić iz Večernjeg lista prognozira zlato četvercu na pariće i Perković, srebro vaterpolistima, a broncu posadi Fantela/Marenić, Ani i Luciji Zaninović i rukometašima. Krešimir Lacković iz Glasa Slavonije misli da će se zlatom okititi rukometaši, četverac na pariće i Perković, a broncom Ana i Lucija Zaninović, vaterpolisti, posada Fantela/Marenić i strijelac Giovanni Cernogoraz. Fotoreporter HINE Damir Senčar drži da će Hrvatska osvojiti sedam odličja - Perković i četverac na pariće zlatno, Lucija Zaninović srebrno, a brončano Ani Zaninović, Cernogorzu, vaterpolistima i posadi Fantela/Marenić. Hrvoje Slišković iz Jutarnjeg lista smatra da će se zlatom okititi Perković, četverac na pariće i rukometaši, srebrom Ana Zaninović, a broncom vaterpolisti, Snježana Pejčić, Neven Žugaj i posada Fantela/Marenić, a Pero Smolčić iz Slobodne Dalmacije uvjeren je u zlato Ane Zaninović, srebro četverca na pariće, Perković i posade Fantela/Marenić, te broncu Kljaković-Gašpića.

Tonči Vlašić iz Dubrovačkog vjesnika navodi da će zlato osvojiti vaterpolisti, četverac na pariće, Ana Zaninović i Perković, srebro posada Fantela/Marenić, a broncu Kljaković- Gašpić i rukometaši. Zlatko Horvat zlatnim proglašava Perković i posadu Fantela/Marenić, srebrnim četverac na pariće, vaterpoliste, Pejčić i Luciju Zaninović, a brončanim rukometaše i Kljakovića Gašpića. Njegova kolegica Ivana Vaupotić prognozira po tri zlata i srebra - zlatni su Perković, četverac i rukometaši, a srebrni vaterpolisti, Kljaković-Gašpić i Fantela/Marenić.

Napokon, glavni urednik Sportske televizije Jura Ozmec najpesimističniji je glede hrvatskih odličja - tek pet. Ozmec predviđa zlato Perković i četverac na pariće, srebro Ani Zaninović, a bronce rukometašima i vaterpolistima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙