FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DZUS - požari kod Selca, na Rabu, kod Pule...

ZAGREB, 23. srpnja 2012. (Hina) - Požar koji je jutros buknuo između Selca i Bribira gasi stotinjak vatrogasaca, pripadnika javnih vatrogasnih postojba iz Crikvenice, Rijeke, Delnica, Senja i Krka te okolnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, priopćila je u izvješću Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Vatrogasno-operativni centar iz Rijeke primio je noćas poslije ponoći dojavu o požaru na području Supetarske Drage na otoku Rabu. U požaru je izgorjelo oko 1,4 hektara mješovitog raslinja, a gasili su ga pripadnici DVD-a iz Raba i Lopara, 80 vatrogasaca i 11 vatrogasnih vozila. Lokaliziran je nešto prije četiri sata, a još se nadzire zbog vjetra.

Nešto poslije 10 sati primljena je dojava o požaru u kojemu gori trava i nisko raslinje kod Šišana, naselja u blizini Pule. Onamo je, osim vatrogasaca, poslan i kanader, stoji u izvješću DUZS-a.

Županijski vatrogasni centar iz Šibenika primio je u 9,49 sati dojavu o požaru kod Bikarca, u blizini Donjeg Polja. Gori trava i nisko raslinje, a onamo su, osim vatrogasaca, poslana i tri kanadera

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙