FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradonačelnik Bandić s predstavnicima udruge Mobbing

ZAGREB, 16. srpnja 2012. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas predstavnike Udruge Mobbing, koja je osnovana u cilju senzibiliziranja javnosti za probleme mobbinga i edukacije te stručnog savjetovanja žrtava zlostavljanja na radnom mjestu, a gradonačelniku su predstavili i novi projekt pomoći starijim i nemoćnim sugrađanima te mu zahvalili na dosadašnjoj suradnji.

Gosti su izvijestili gradonačelnika da će proširiti djelatnosti udruge tako što će osnovati novu organizaciju pod nazivom Socijalno poduzetništvo "Feniks", koja će se baviti problemima povezanim sa starijim i nemoćnim sugrađanima.

S obzirom da je 2012. Europska godina aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti, namjera je, kroz novi projekt surađivati s europskim institucijama te pružiti starijim Zagrepčanima mogućnost skrbništva i pomoć pri svakodnevnim obvezama kao što su kupovina ili plaćanje računa, a od Grada se traži podrška i suradnja, priopćeno je danas iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika.

Gradonačelnik Bandić je pohvalio rad Udruge te naglasio kako će Grad, u skladu sa svojim mogućnostima i u kriznim vremenima, podržavati svaku dobru i za sugrađane korisnu inicijativu.

U ime udruge Mobbing, na sastanku u Gradskoj upravi bili su Jadranka Apostolovski, Ružica Kišur Črlenec, Sonja Orešković i Dinko Ledić Purić. U ime Grada, osim gradonačelnika, prisustvovala je njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević te posebna savjetnica Biserka Bucković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙