FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dovršena istraga protiv mladića koji je zadavio oca

ZAGREB, 16. srpnja 2012. (Hina) - Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim (a ne 22-godišnjim, kako su prvotno izvijestili) mladićem za kojeg je utvrđena sumnja da je 13. srpnja oko 18,30 sati u Križanićevoj ulici u Varaždinu zadavio svojega 66-godišnjeg oca, priopćila je varaždinska policija.

Podsjetivši kako se tijekom kriminalističkoga istraživanja pogoršalo osumnjičenikovo psihičko stanje, policija navodi, kako je on u subotu hospitaliziran u Varaždinskoj bolnici, gdje je do jučer bio pod nadzorom policijskih službenika, kada ga je ispitala županijska državna odvjetnica u Varaždinu i kad su brigu o njemu preuzeli službenici Ministarstva pravosuđa.

Protiv 24-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela ubojstva, navodi policija.

Policija je također, kako se navodi u priopćenju, dovršila i kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim muškarcem, za kojeg se sumnja da je počinio kazneno djelo prijetnje službenoj osobi.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je radi nezadovoljstva načinom na koji je završen njegov predmet, ubojstvom prijetio jednoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu.

Nakon što ga je saslušao istražni sudac Županijskog suda u Varaždinu, određen mu je istražni zatvor od 30 dana, ističe policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙