FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ: U Dubrovniku se radi bez vizije i rješenja

DUBROVNIK 12. srpnja 2012. (Hina) - Čelnici dubrovačkoga HDZ-a na današnjoj su konferenciji za novinare govorili o stanju u Dubrovniku i Hrvatskoj te su ocijenili kako se u Dubrovniku radi bez vizije i rješenja.

Predsjednica Gradskog odbora i potpredsjednica HDZ-a Dubravka Šuica istaknula je kako vladajuća koalicija u Dubrovniku nije shvatila što znači voditi grad i kakvu su zadaću prije tri godine dobili jer se - kad se pogleda unatrag - sve što se događa radi bez vizije i rješenja uz mnoga obećanja koja se ne ostvaruju.

"Sve što se događa vratilo se unazad, projekti nisu započeti, a otvorene su brojne afere kao što su slučaj Društva prijatelja dubrovačke starine, Turističke zajednice grada Dubrovnika, dubrovačkih taksista, prometnog poduzeća 'Libertas' te drugi", ustvrdila je Dubravka Šuica te dodala kako, nažalost, "nije ništa bolja situacija ni na državnoj razini".

Šuica je posebice kritizirala lokalne vlasti koje, kažu, nisu reagirale na ukidanje dubrovačke carinarnice, čime, istaknula je, Dubrovnik gubi osobine središta i postaje malo mjesto koje neće ući u Europsku uniju.

Također je upozorila da je pelješki most pitanje o kojem se svaki dubrovački političar treba očitovati jer je "prevažno za Dubrovnik i Hrvatsku".

"Tražimo od ministra Hajdaša Dončića da nam kaže što je konačno rješenje za Dubrovnik jer očito ni u vladi to ne znaju", kazala je Dubravka Šuica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙