FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 1. srpnja 2012. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

BERLIN - Njemačka navijačica prikazana u izravnom prijenosu polufinalne utakmice EURO-a 2012 Njemačka-Italija nije plakala zbog golova Talijana Marca Balottelija već su njezine suze snimljene ranije i puštene u izravni prijenos, piše ovoga vikenda njemački list Sueddeutsche Zeitung. "To nije bila prva montaža na turniru", piše list. Navijačica je dobila brojne poruke od svojih prijatelja koji su joj kazali da je prikazana u krupnom planu tijekom prijenosa te je upitali jesu li je Balottelijevi golovi toliko šokirali da na tribinama nije mogla suspregnuti suze. Suze su tekle prije početka utakmice kada su i snimljene a ne nakon Balottelijevih golova, piše list. I ne zbog šoka ili razočaranja već zbog sasvim drugih emocija. "Mi smo zaprepašteni i ljuti. Te snimke su za nas neprihvatljive"", rekao je glavni urednik ARD-ovih prijenosa s EURO-a 2012. Joerg Schoenenborn. "O tome smo razgovarali s UEFO-om, sad ćemo ponovno tražiti razgovore".

NEW YORK - Alec Baldwin i njegova zaručnica, instruktorica joge, vjenčali su se u subotu u katoličkoj crkvi u New Yorku u nazočnosti obitelji i prijatelja, javljaju američki mediji. Baldwin (54) i Hilaria Thomas (28) vjenčali su se u Katedrali svetog Patrika, a ceremoniji su među ostalima nazočili glumice Tina Fey i Mariska Hargitay, redatelj Woody Allen, odvjetnik Robert F. Kennedy Jr. i Baldwinow brat Stephen, također glumac. Slavlje se nastavilo u centru Kimmel Sveučilišta u New Yorku. Ovo je Baldwinov drugi brak. Njegov prvi brak s Kim Basinger je trajao od 1993. do 2002. godine, a u njemu je dobio kćer Ireland.

PARIZ - Na odmoru na moru, u planini ili na selu, na pse treba paziti kao na djecu, složno upozoravaju stručnjaci za životinje i posebno ističu izlaganje suncu, zrnca pijeska i ugrize zmija. "Izbjegavajte šetati psa između 10 i 17 sati i ne zaboravite mu redovito davati tekućinu. Pregledavajte njegove uši i šape", preporuča francuska kampanja "Oni putuju s nama" (ilspartentavecnous.org), namijenjena vlasnicima životinja. Svakog ljeta veterinari iz kampanje daju sve moguće naputke kako bi pripremili "savršen odmor" ljudi i njihovih ljubimaca. Tako je posebno važno "pregledavati njihove oči i uši kako bi se spriječile upale, kao i paziti da ne popiju previše morske vode zbog mogućeg proljeva", savjetuje veterinarka Celine Moussour. U planinama treba paziti na "varljivo" sunce" te na previše hodanja s ljubimcem. Zaštititi treba i njihove šape zbog zmija", dodaje ona. Od sunca pse, kao i ljude treba zaštititi kremom za sunčanje. "Treba premazati vrhove ušiju", tvrdi veterinarka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙