FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kastafsko kulturno leto od 6. srpnja do 31. kolovoza

RIJEKA, 28. lipnja 2012. (Hina) - Ovogodišnji festival Kastafsko kulturno leto trajat će od 6. srpnja do 31. kolovoza a obuhvatit će Festival gitare, Kastavski blues festival i festival Čansonfest, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinstvo u Kastvu.

Festival, koji se održava 21. godinu za redom, otvorit će glazbenik Robert Grubišić koji će s gostima izvesti neke od svojih uspješnica. Uz njega, nastupit će Mirko Cetinski, Mario Battifiaca, Joso Butorac, Karin Kuljanić, ženska klapa Kastav i drugi.

Za 11. srpnja planiran je zajednički nastup Rade Šerbedžije i gitarista Miroslava Tadića. Festival gitare ovoga će puta ugostiti gitarista Darka Jurkovića s programom jazz i blues skladbi i filmske glazbe te sarajevsku grupu Sar e Roma, koja će izvesti urbane sevdalinke te obrade romskih i starogradskih pjesama. U sklopu festivala gitare nastupit će i gitarist Srđan Bulat uz pratnju marimbista Filipa Merčepa te sopranistica Marketa Matlova.

U dramskom dijelu Kastafskog kulturnog leta ističu se izvedbe kultne komedije "Audicija" 8. srpnja te melodrama "Gola u kavezu" Olje Runjić u režiji Ivana Lea Lema, najavili su organizatori iz udruge Kastafsko kulturno leto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙