FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar turizma Ostojić izrazio žaljenje sudionicima nesreće

ZAGREB, 23. lipnja 2012. (Hina) - Ministar turizma Veljko Ostojić izrazi je danas žaljenje sudionicima stravične nesreće koja se dogodila jutros oko 3,50 kod tunela Krpani.

U ime Vlade, Ministarstva turizma i svoje osobno ime izražavam duboku sućut članovima obitelji čeških državljana poginulih u nesreći koja se jutros oko 3,50 dogodila kod tunela Krpani, poručio je Ostojić te najavio da će posjetiti ozlijeđene od kojih je većina zbrinuta u Općoj bolnici Gospić te im osobno zaželjeti što brži oporavak.

Ministarstvo turizma pružit će svu logističku potporu koja je potrebna obiteljima unesrećenih te im pružiti pomoć u ovim teškim trenutcima.

Ministar izražava uvjerenje kako će se u što skorijem periodu utvrditi točni razlozi ove stravične nesreće, a da je sada najvažnije voditi brigu o ozlijeđenima koji, uvjeren je, trenutno u bolnici Gospić i bolnicama u Zagrebu imaju svu potrebnu skrb i njegu.

"Nakon oporavka, što se nadam da će biti vrlo brzo, Ministarstvo turizma ponudit će novi boravak na hrvatskoj obali za sudionike ove nesreće i njihove obitelji", stoji u priopćenju Ministarstva turizma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙