FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za četvrtak, 21. lipnja

ZAGREB, 21. lipnja 2012. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

-----------------------

ZAGREB - Stožer za obranu Diokija izvijestio je danas javnost i institucije da je situacija u Diokiju eskalirala do te mjere da od 1. srpnja više neće moći garantirati sigurnost na postrojenjima na zagrebačkom Žitnjaku, a ukoliko Vlada i vjerovnici ne ponude hitno rješenje za nastavak proizvodnje zahtijevaju do kraja lipnja isplatu svih zaostalih plaća i otpremnina po kolektivnom ugovoru (prilog oko 15 sati).

ŠIBENIK - Svečanim postrojavanjem nekadašnjih pripadnika 4. bojne legendarne 113. šibenske brigade i polaganjem vijenaca kod spomenika poginulim braniteljima danas je u Drinovcima obilježena 20. obljetnica oslobođenja miljevačkog kraja od velikosrpske agresije (prilog oko 15,30 sati).

SVIJET:

-----------------------

KAPOSVAR - Na Županijskom sudu u Kaposvaru završilo je suđenje potpredsjedniku hrvatske vlade Radimiru Čačiću zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su 2010. život izgubile dvije osobe, a završne riječi obrane i tužiteljstva zakazane su za 29. lipnja kada će se objaviti i nepravomoćna presuda (prilog oko 16 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙