FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Festival "Ana u Gradu" od 21. do 24. lipnja

DUBROVNIK , 18. lipnja 2012. (Hina) - U Dubrovniku će se od 21. do 24. lipnja održati Drugi festival "Ana u Gradu", a u prigodi početka festivala danas je održana konferencija za novinare, na kojoj je violončelistica Ana Rucner predstavila program.

Festival će 21. lipnja otvoriti koncert pod nazivom "Pozdrav ljetu", uz izlazak sunca na Srđu, koji će započeti samim svitanjem u pet sati ujutro, a uz Anu Rucner na violončelu nastupit će i hrvatska harfistica Marija Mlinar.

U Kneževu dvoru 22. lipnja održat će se koncert "Večer ljubavne poezije", gdje će uz Anu Rucner nastupiti Milka Podrug Kokotović, Anja Šovagović, Boris Miholjević, Luko Paljetak te plesači Tena Žepec i Gorana Šimonjia.

Ovaj koncert ujedno je i dobrotvornoga karaktera, a prihod s njega namijenjen je Udruzi za down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije.

Pod nazivom "U ritmu tanga", uz izvedbu gudačkoga kvarteta Rucner i Petra Soavea bandoneonistom svjetskog glasa održat će se koncert 23. lipnja.

Završni koncert bit će na Babinom kuku, gdje će uz kvartet Rucner nastupiti folklorni ansambl Linđo, klapa Subrenum, Srebrna krila, a sve pod dirigentskom palicom Thomasa Buricha.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙