FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO_ Bendtner prekršio UEFA-ina pravila

VARŠAVA, 14. lipnja 2012. (Hina/Reuters) - Danski napadač Nicklas Bendtner mogao bi biti kažnjen jer je prekršio pravila UEFA-e nakon što je otkrio logo jedne kladioničarske kuće dok je slavio svoj drugi pogodak zabijen Portugalu u sinoćnjoj utakmici.

Snimke pokazuju Bendtnera kako podiže dres i otkriva ime jedne irske kladioničarske kuće na obrubu gaćica.

Pravila UEFA-e su jasna - na dresovima sudionika europskog prvenstva ne smije biti nikakvvog oglašavanja. Sponzori plaćaju milijune kako bi se njihovo ime našlo na europskom prvenstvu i UEFA ima stroga pravila o spriječavanju takvog spornog oglašavanja. Osim toga, Bendtner se našao na meti kritika Danskog nogometnog saveza koji ima ugovor s drugom kladioničarskom kućom.

Glasnogovornik UEFA-e je izjavio da je taj slučaj pod istragom.

Bendtner je sinoć zabio dva gola za Dansku koja je na kraju ipak izgubila 3-2 pod Portugala u skupini B, a glasnogovornik kladioničarske kuće Paddy Power je odmah objavio priopćenje u kojem čestita danskom nogometašu na igri preuzimajući zasluge za to što je imao sreće.

Glasnogovornik je također rekao i da Bendtneru nije isplaćen nikakav novac i da su gaćice s reklamom na rubu poslane nekolicini nogometaša te da bi se opet mogle negdje vidjeti za vrijeme prvenstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙