FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 13. lipnja

ZAGREB, 13. lipnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 13. lipnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će dobitnice nagrade "Luka Ritz" za promicanje tolerancije i škole bez nasilja (10,30 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavlja 4. sjednicu, raspravom o Godišnjem izvješću o spremnosti obrambenog sustava, provođenju kadrovske politike i ukupnom stanju u Oružanim snagama RH za 2011. godinu, s Izvješćem o stanju obrambenih priprema u prošloj godini (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka).

ZAGREB - Američka gospodarska komora (AmCham) organizator je susreta s ministrom financija Slavkom Linićem koji će u svom izlaganju, kako je najavljeno, dati osvrt na trenutačnu gospodarsku situaciju i planove Vlade s naglaskom na rad njegovog ministarstva (12,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Magazin Banka u sklopu projekta Nacionalni indeks sreće organizira okrugli stol pod nazivom "U što Hrvati vjeruju?". Na okruglom stolu bit će predstavljeno specijalno istraživanje o povjerenju u hrvatskom društvu, koje pokazuje da 56 posto građana nije zadovoljno perspektivom u Hrvatskoj za sebe i svoje bližnje što je u odnosu na godinu ranije značajno smanjenje povjerenja građana u budućnost zemlje, navode iz Banke. (11,00 sati, Muzej Mimara, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "160 godina njemačkih diplomatskih predstavništava u Hrvatskoj" koju je objavila Školska knjiga u suradnji s njemačkim veleposlanstvom u Hrvatskoj. Autori su njemački veleposlanik Bernd Fischer i Enrico Seewald, docent za diplomaciju na Sveučilištu u Potsdamu (18 sati, Velika dvorana Školske knjige, Masarykova 23, 3.kat).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙