FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen program festivala "Ana u gradu"

DUBROVNIK, 5. lipnja 2012. (Hina) - U Dubrovniku je danas održana konferencija za novinare, na kojoj je predstavljen program drugog po redu Festivala "Ana u gradu". prošlogodišnji kulturni projekt koji je pokrenula hrvatska čelistica Ana Rucner, a održat će se od 21. do 24. lipnja.

Festival će prigodno otvoriti koncert pod nazivom "Pozdrav ljetu uz izlazak sunca na Srđu", koji će započeti u svitanje u 5 sati ujutro. Ljeto će pozdraviti Ana Rucner na violončelu i vrsna hrvatska harfistica Marija Mlinar.

Nakon toga uslijedit će dva koncerta klasične glazbe u Kneževu dvoru i to 22. lipnja, kada je na rasporedu večer ljubavne poezije, gdje će uz Anu Rucner nastupiti ugledni hrvatski glumci u ulozi naratora i Milka Podrug Kokotović, Anja Šovagović Despot, Dragan Despot i Boris Miholjević.

Koncert pod nazivom "U ritmu tanga" u izvedbi Gudačkog kvarteta Rucner te francuskoga bračnog para Soave održat će se 23. lipnja.

Festival će završiti koncertom na Babinom kuku, gdje će Ana Rucner nastupiti uz folklorni ansambl Linđo, klapu Subrenum, Srebrna krila, a sve pod dirigentskom palicom Thomasa Buritcha.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙