FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija je sigurna da je kanadski bjegunac u Parizu

PARIZ, 3. lipnja 2012. (Hina/AFP) - Francuska policija je sigurna da je Luka Rocco Magnotta, 29-godišnji Kanađanin, osumnjičen da je ubio i raskomadao kineskog studenta u Montrealu, doputovao zadnjih dana u Pariz, objavljeno je u nedjelju iz policijskog izvora.

"Istražitelji su sigurni da se ubojica nalazi ili se nalazio u pariškom području, posebice Parizu najmanje od petka", istaknuo je taj izvor, objašnjavajući da je informacija utemeljena na svjedočenjima i materijalnim dokazima.

Francuski policajci koji rade u najvećoj diskreciji i provode "ciljanu istragu" u pokušaju otkrivanja traga ubojice, rečeno je u subotu iz policijskog izvora.

Nekadašnji glumac iz porno filmova Luka Rocco Magnotta, poznat i pod imenima Eric Clinton Newman ili Vladimir Romanov, optužen je za ubojstvo s predumišljajem te za skrnavljenje tijela. Ubojstvo koje je snimao da bi ga pustio na Internet počinio je u noći s 24. na 25. svibanj.

Žrtva je kineski student Jun Lin (32), podrijetlom iz Wuhana, u pokrajini Hubei, koji je u pokrajinu Quebec došao prošlog srpnja na studij na anglofonom sveučilištu Concordia, prema podacima montrealske policije. Njih su se dvojica vjerojatno poznavala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙