FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pogreb Robina Gibba drugi tjedan

LONDON, 30. svibnja 2012. (Hina/Reuters) - Pogreb pjevača skupine "Bee Gees" Robina Gibba bit će održan idućeg tjedna u Velikoj Britaniji, a na njemu će biti samo obitelj i bliski prijatelji dok je javni oproštaj planiran za drugi dio godine.

U izjavi objavljenoj u srijedu na internetskim stranicama pjevača, koji je umro u Londonu 20. svibnja nakon duge brobe s rakom jetre i crijeva, kaže se da će privatni pogreb biti održan 8. lipnja i da će mu nazočiti samo najbliža obitelj i prijatelji.

Obitelj je zatražila da se umjesto vijenaca uplaćuju donacije za dvije dobrotvorne organizacije za djecu, Rebbeca House i Wish Upon a Dream, na otoku Manu na kojem su Gibb i njegova braća rođeni.

Robin Gibb je treći brat u obitelji koji je umro. Maurice, također član Bee Geesa, umro je 2003., a najmlađi brat Andy Gibb, koji nije bio član grupe, umro je 1988. u dobi od samo 30 godina.

Nakon smrti Robina Gibba, najstariji brat Barry Gibb ostaje jedini živući iz skupine koja stoji iza hitova kao što su "Jive Talkin", Stayin' Alive" i "Massachusetts".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙